помпи, електродвигатели

редуктори, компресори и др.

SAER


Saer Elettropompe S.p.A. е основана през 1951 г. от г-н Карло Фавела, който е завещал компанията на своите синове. Благодарение на посвещението на собствениците си, SAER има повече от 60 години опит в областта на водните технологии.

С пълна гама, започваща от най-малките периферни помпи до най-сложните помпени групи, SAER е идеалното решение в областта на чистите води. Четири завода, установени в Италия, вътрешни отдели за проучване, развитие и контрол на качеството, екип от квалифицирани техници и мениджъри, в състояние да задоволят нуждите на клиента, мрежа за дистрибуция в над 120 страни по света - SAER е една от водещите компании за наземни и потопяеми помпи и двигатели в света.

Днес компанията оперира в четири модерни производствени цеха, разположени в северна Италия с обща площ от над 120 000 кв.м., като единият от тях е предназначен специално за производство на потопяеми двигатели. Каталогът на SAER предлага повече от 1300 различни модели помпи и мотори, което го нарежда сред каталозите с най-пълна продуктова гама в сектора.

Мисия
Продукция, изцяло произведена в Италия, предлагаща най-доброто качество. Тъй като ние искаме да предложим качествен продукт, отличавайки се от останалите с върхови постижения, знания и професионализъм, ние решихме да запазим цялото производство централизирано в Италия. SAER предлага не само иновативна гама относно нивото на качество, но също се старае да даде точни решения за исканията на пазара, благодарение на постигнатите резултати от научните изследвания и дейността на отдел "Развитие и проучване“. SAER изнася продукцията си в цял свят и е препоръчвана компания от консултанти и престижни международни корпорации.

Помпи
SAER произвежда центробежни помпи от 0,37 кВт. до 1500 кВт., с честота 50 и 60 Hz, за битови и промишлени приложения, противопожарни нужди, напояване и водоснабдяване, морски и минни приложения и т.н. Помпите могат да бъдат доставени в различни материални изпълнения: чугун, въглеродна стомана, бронз и неръждаема стомана AISI 316, DUPLEX. Гамата на SAER включва: центробежни периферни електрически помпи, центробежни едностъпални електрически помпи, центробежни електрически помпи с две насрещно разположени работни колела, многостъпални хоризонтални и вертикални центробежни електрически помпи, центробежни самозасмукващи електрически помпи, зъбни електрически помпи, нормализирани центробежни моноблокови помпи, центробежни електрически нормализирани помпи с удължен вал, центробежни разделно куплирани нормализирани електрически помпи, помпи за басейни, дренажни помпи, центробежни потопяеми електрически помпи – радиални и полуаксиални, двойновтичащи центробежни електрически помпи и системи за повишаване на налягането (хидрофорни системи).

Двигатели
Водещи продукти на SAER са потопяемите помпи и мотори. С пълна гама от потопяеми помпи от 4" до 14", предлагани в четири материални изпълнения (чугун, въглеродна стомана, неръждаема стомана и бронз), SAER е цялостно решение за приложения в тази област.
Двигатели от 4 "до 12", с мощност 0,37 кВт. до 300 кВт., с честота 50 и 60 Hz. 4 "и 6" потопяеми двигатели - маслено запълнени с нетоксично масло (одобрени по USA FDA, USA Фармакопея / National Formulary, USDA, Европейската Фармакопея).
6 ", 8", 10 ", 12" потопяеми двигатели - напълно пренавиваеми.
Възможно е също функционирането им с честотно регулиране.
Всички потопяеми двигатели SAER са 100% тествани в лаборатории. Всички тестове се записват и могат да се предоставят по заявка.


Официалният уебсайт на компанията:
Saer Elettropompe S.p.A.
2012 "ПСК" ЕООД - гр. Бургас. Всички права запазениCreated by: DREAMmedia.bg